Kosteudenmittaus

Kosteudenmittausta suositellaan tehtäväksi kahden vuoden välein. Tällä aikavälillä tehtynä voidaan todeta, ettei olemassa oleviin rakenteisiin ole päässyt ylimääräistä kosteutta vaarantamaan rakenteen kuntoa tai heikentämään sen vahvuutta.

Kartoitusmittaus

Jokainen kodinomistaja haluaa olla varma, ettei rakenteisiin ole päässyt ylimääräistä kosteutta aiheuttamaan mahdollisia rakenteellisia vaurioita tuoden lisäkustannuksia remontin muodossa. Pääasiakaskuntamme onkin asunnon omistajia, sekä talonyhtiöitä jotka haluavat välttyä turhilta remonteilta, sekä kuluilta joita se aiheuttaa.

Selvitykseen kuuluu ympäristöministeriön ohjeiden mukainen rt-korttiin perustuva raportointi valokuvineen ja toimenpide ehdotuksineen.

Kosteudenmittaus asuntokaupan yhteydessä

Asuntokaupan yhteydessä teetetyllä kosteuskartoituksella saadaan tietoa talon tai asunnon rakenteissa olevasta kosteudesta ja sen mahdollisesti aiheuttamista ongelmista. Kosteudenmittaus keskittyy lähinnä talon ulkorakenteiden, keittiön, märkätilojen ja LVI-laitteiston kosteusteknisen kunnon tarkastamiseen.

Selvitykseen kuuluu ympäristöministeriön ohjeiden mukainen rt-korttiin perustuva raportointi valokuvineen ja toimenpide ehdotuksineen.

Raportointi Esim. kiinteistövälittäjälle suoraan tai asiakkaalle sähköpostiin.

Suoritamme kosteudenmittauksia pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella, mutta olemme liikkuvaa sorttia, eikä kuntarajojen ylitys ole este. Ota yhteyttä!